بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

بررسی هیپرولمی یا میزان بیش از حد مایعات در خون

پنجشنبه, ۶ دی ۱۳۹۷، ۰۲:۲۴ ب.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

هیپرولمی نوعی بیماری است که در آن میزان مایعات در خون بیش از حد زیاد است. این بیماری با عنوان بیش حجمی مایعات نیز شناخته می‌شود. اگر چه بدن برای سالم ماندن به مایعات زیادی نیاز دارد، اما مقدار بیش از حد آن نیز می‌تواند موجب عدم تعادل شده و خطرناک باشد. هیپرولمی معمولا از یک مشکل سلامتی پایه نشات می‌گیرد، با این حال هیپرولمی خفیف می‌تواند پس از خوردن مواد غذایی حاوی سدیم بالا یا بر اثر تغییرات هورمونی رخ دهد. در صورتی که هیچ مشکلی در سلامتی فرد وجود نداشته باشد، هیپرولمی خفیف معمولا به خودی خود حل می‌شود. این بیماری در اغلب مواقع و در صورت تشخیص زودرس قابل درمان است، اما علت اصلی آن باید به منظور جلوگیری از تکرار بیماری، مشخص شود.

هیپرولمی

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

بررسی علل ایجاد بیماری هیپرولمی

هیپرولمی معمولا از وجود بیش از حد سدیم (نمک) در بدن نشات می‌گیرد. زمانی که میزان نمک در بدن زیاد باشد، بدن برای حفظ توازن، آب را احتباس می‌کند. به گزارش مجله پزشکی آسان طب هیپرولمی معمولا به علت وجود اخلال در تنظیم سدیم و آب رخ می‌دهد، اما عوامل دیگری نظیر مصرف داروهای خاص یا وضعیت‌های پزشکی نیز می‌توانند دخیل باشند.

√ نارسایی احتقانی قلب: نارسایی احتقانی قلب یک بیماری است که در آن قلب نمی‌تواند به اندازه کافی خون را برای برآورده ساختن نیازهای بدن پمپ کند. هنگامی که قدرت پمپاژ خون در قلب کاهش یابد، کلیه‌ها به درستی کار نکرده و همین مسئله منجر به افزایش بیش از حد مایعات در بدن می‌شود. نتایج یک مقاله نشان داده است که هیپرولمی در افراد مبتلا به نارسایی مزمن قلبی رایج بوده و برای برخی از افراد، این بیماری حتی پس از درمان نیز به طور کامل از بین نمی‌رود.

بررسی کامل گزینه‌های درمان این بیماری

هیپرولمی

روش‌های متعددی برای درمان هیپرولمی وجود دارد، اما یکی از رایج‌ترین درمان‌های هیپرولمی، دیورتیک است. دیورتیک‌ها داروهایی هستند که میزان ادرار بدن را افزایش می‌دهند. با این حال، تمامی شرایط سلامتی نیز باید مورد توجه قرار گیرند.
منبع: آسان طب

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی