بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

۶ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

12 مورد از نشانه ‌های بیماری ایدز در دهان

يكشنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۸:۰۷ ب.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

آلوده شدن به ویروس ایدز، ممکن است تا مدت‌ها هیچ نشانه و علائمی نداشته باشد و به طور کلی پیشرفت آن در افراد مختلف، متفاوت است. در حقیقت، بروز علائم ممکن است از چند ماه تا حدودا 10 سال طول بکشد و در این دوران ویروس در حال رشد بوده و سلول‌های ایمنی بدن را آلوده و در نهایت نابود می‌کنند. زمانی که سیستم ایمنی بدن سرکوب می‌شود، علائم ایدز به تدریج در سراسر بدن ظاهر می‌شوند که دهان هم یکی از این نواحی به شمار می‌رود.  علائم دهانی ایدز شامل برخی از آفت‌های دهانی و نشانه‌های دیگر می‌باشد که به محض مشاهده آن‌ها باید به پزشک مراجعه کرد. در این مقاله به نشانه ‌های بیماری ایدز در دهان خواهیم پرداخت.

نشانه ‌های بیماری ایدز در دهان

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

14 علت کم شدن شیر مادر

پنجشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۱۷ ب.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

یکی از مشکلاتی که مادران پس از زایمان با آن مواجهه می‌شوند، نگرانی در مورد کمبود شیرشان است. در بسیاری از مواقع، این نگرانی بی‌اساس بوده و مادران به دلیل احساس پری کمتر در سینه‌ها و یا کاهش نشت شیر از سینه، دچار این تردید می‌شوند، اما گاهی نیز این نگرانی به جا بوده و می‌تواند کودک را در معرض خطر سوء تغذیه قرار دهد، بنابراین این مسئله باید توسط پزشک به دقت بررسی شود. استرس می‌تواند مهم‌ترین علت کم شدن شیر مادر باشد که علاوه بر کمیت، کیفیت را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. در ادامه مقاله به سایر علل ایجاد کم شدن شیر مادر خواهیم پرداخت.

علت کم شدن شیر مادر

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

علل، درمان و پیشگیری از کمای دیابتی

دوشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۴۶ ق.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

کمای دیابتی زمانی رخ می‌دهد که فرد هوشیاری خود را از دست بدهد. این وضعیت می‌تواند در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 به وجود آمده و در حقیقت زمانی ایجاد می‌شود که سطح قند خون کم یا زیاد باشد. سلول‌های بدن انسان نیاز به گلوکز داشته و قند خون بالا یا هیپرگلیسمی در افراد می‌تواند احساس سرگیجه و عدم هوشیاری ایجاد کند، همچنین قند خون پایین یا هیپوگلیسمی نیز می‌تواند موجب کمبود آب بدن شده و این رویه را تا حدی ادامه دهد که هوشیاری فرد از بین برود. معمولا امکان جلوگیری از کمای دیابتی با مانع شدن پیشرفت هیپرگلیسمی یا هیپوگلیسمی وجود دارد. با درمان سریع و به موقع، بهبودی امکان پذیر است، اما اگر درمان اولیه انجام نشود، می‌تواند منجر به آسیب مغزی شده و مرگبار باشد.

کمای دیابتی

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

شب زفاف به اولین رابطه جنسی میان دختر و پسر اشاره داشته که در طی آن دختر پرده بکارت خود را از دست می‌دهد. انجام این کار بیشتر مواقع با درد و خونریزی همراه است. اکثر دختران در شب عروسی اضطراب و دلهره داشته و از داشتن اولین رابطه جنسی با همسر خود می‌ترسند. علت این ترس می‌تواند به درد، خونریزی و یا شرم و خجالت دختر مربوط باشد. با آموزش پاره کردن پرده بکارت همراه ما باشید. قبل از خواندن ادامه‌ی مقاله به شما توصیه می‌کنیم ویدیوی ذیل را که حاوی اطلاعات مهمی می‌باشد را مشاهده بفرمایید.

آموزش پاره کردن پرده بکارت

پرده بکارت بخش خارجی اندام جنسی زن بوده و در اغلب مواقع دقیقا در ورودی دهانه آن قرار دارد. پرده بکارت در حقیقت بافت یا غشای نازکی بوده که ورودی مهبل زن را می‌پوشاند و در برخی افراد در ورودی دهانه واژن و در برخی دیگر جایگاه آن عمیق‌تر است. در صورتی که پرده بکارت در همان ابتدای ناحیه تناسلی باشد، به راحتی قابل رویت است، اما اگر در عمق باشد، مشاهده آن به طور معمول امکان پذیر نیست. به گزارش مجله پزشکی آسان طب برای پاره کردن پرده بکارت، آرامش داشتن مرد و منتقل کردن آن به زن بسیار تاثیرگذار است، زیرا نبود استرس و آرامش کافی می‌تواند موجب راحتی و درد کمتر زن شود. برای از بین رفتن پرده بکارت، مرد باید آلت تناسلی خود را وارد دهانه واژن زن کند.

معرفی انواع مختلف پرده بکارت

آموزش پاره کردن پرده بکارت

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

اختلال هویت جنسی ترنس سکشوال چیست؟ (ویدیو)

جمعه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۲۱ ق.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

افرادی که هویت جنسی آن‌ها با جنسیت رسمی‌شان متفاوت است، ترنس سکشوال یا تراجنسی نامیده می‌شوند. ترنس سکشوال یا TS جزء اختلالات هویت جنسی محسوب می‌شود؛ این بدان معناست که افراد مبتلا به این وضعیت در پذیرفتن جنسیت خود مشکل داشته و در واقع با رفتار و منش اجتماعی جنس دیگری در اجتماع زندگی می‌کنند. ترنس سکشوال‌ها قشر محدودی از جامعه را تشکیل می‌دهند و بر اساس آمارها از هر صد هزار نفر، حدود 3 یا 4 نفر به این بیماری مبتلا هستند.

زمان بروز علائم تراجنسی در افراد

ترنس سکشوال

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

حمام رفتن در ایام قاعدگی ؛ خوب یا بد؟

سه شنبه, ۳ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۵۵ ق.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

حمام رفتن در ایام قاعدگی هیچگونه خطری برای زنان ندارد و این تصور که حمام رفتن در این دوران می‌تواند مشکل ساز و مضر باشد، کاملا غلط است. جالب است بدانید که پزشکان بر عکس تصور برخی افراد، حمام رفتن روزانه در ایام قاعدگی را به زنان توصیه می‌کنند. برخی از زنان در این دوران از استحمام و شستشوی محل ترشحات قاعدگی خود خودداری کرده و بر این باورند که حمام کردن در این ایام می‌تواند برای آن‌ها خطر آفرین باشد، در حالی که این تصور کاملا اشتباه بوده و هیچ پشتوانه علمی برای آن وجود ندارد.

رعایت نکات ضروری و  بهداشتی در ایام قاعدگی

حمام رفتن در ایام قاعدگی

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب