گرانولا چیست و چه خواصی دارد؟
گرانولا در واقع یک نوع غذای میان وعده است که صبحها مصرف میشود. این صبحانه از مواد مغذی و با ارزشی مانند جوی پوست کنده، خشکبار، عسل و آب به وجود میآید. البته شما میتوانید از آیتمهایی مانند قهوه و برنج نیز استفاده کنید. این مواد را در هم مخلوط کرده و سپس سرخ میکنند. این کار را تا زمانی که رنگ گرانولا به طلایی نزدیک شود، ادامه میدهند. بیشتر کارشناسان باور دارند که این غذا میتواند یک وعده عالی و کامل برای صبحانه تشکیل دهد. اگر دوست دارید در مورد خواص گرانولا بیشتر اطلاعات کسب کنید، ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.
توضیحات بیشتر در ادامه مطلب
خواص گرانولا
همان طور که در بالا نیز اشاره شد، این غذا از طیف گستردهای از محصولات مهم و با ارزش غذایی بالا به وجود میآید و از همین رو مصرفش میتواند سلامت عمومی شما را تضمین کند. هر چند محتوای گرانولا بیشتر به مواد به کار رفته در آن بستگی دارد، اما در اکثر آنها میتوان مواردی باارزشی مانند سدیم، پتاسیم، روی، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن. ویتامینها شامل ویتامین E، ویتامین C، نیاسین، ویتامین E و تیامین را یافت کرد. دانشمندان ژاپنی اعتقاد دارند که گرانولا یک ابَر غذا است. به همین دلیل است که فضانوردان ژاپنی از آن به عنوان یکی از اصلیترین غذاهای خود استفاده میکنند.
کاهش سطح کلسترول
فیبر محلول در این غذا، یک روش شناخته شدهای برای کاهش کلسترول LDL مضر و گسترش کلسترول HDL در سراسر بدن است. با کاهش کلسترول مضر در جریان خون، شما از ایجاد پلاک در شریانها و رگها جلوگیری میکنید. این نوع پلاک ممکن است منجر به افزایش فشار خون و فشار بر سیستم قلبی عروقی شود. بیشتر مواد تشکیل دهنده این غذا شامل خشکباری مانند گردو، بادام و پسته هستند که در خود مقادیر قابل توجه ای از اسیدهای چرب امگا 3 را دارند. این موضوع نیز در افزایش سطح HDL نقش دارد.
منبع: آسان طب