لوبیا سیاه و بررسی 5 مورد از فواید برتر آن
لوبیا سیاه یکی از مهمترین و با ارزشترین انواع حبوبات محسوب میشود. کارشناسان باور دارند که زیستگاه اصلی لوبیا سیاه کشورهای آمریکای مرکزی، مانند برزیل، آرژانتین و پرو هستند.بیشتر غذاهای بومی در این منطقه با استفاده از این لوبیا تهیه میشوند. علی رقم این که این لوبیا در بسیاری از کشورهای دنیا به صورت گستردهای مصرف میشود اما متأسفانه سرانه مصرف آن در ایران نسبتاً پایین میباشد. یکی از دلایل این امر، عدم توانایی کشاورزان ایرانی در کاشت لوبیا سیاه محسوب میشود. تمام لوبیاهای سیاه موجود در بازار ایران وارداتی هستند و از همین رو قیمت نسبتاً بالایی دارند. اگر به خواص و ویژگیهای سلامتی این گونه لوبیا علاقهمند شدهاید، ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.
توضیحات بیشتر در ادامه مطلب
خواص لوبیا سیاه
لوبیا سیاه داری خواص و فواید درمانی بسیاری میباشد. دانشمندان در طی آزمایشهای خود دریافتهاند که در لوبیا سیاه فیبر، پروتئین و ویتامینهای بسیار زیادی مانند ویتامین A و ویتامین B6 وجود دارد. علاوه بر این، این گونه لوبیا از منابع دریافت کلسیم، آهن و منگنز محسوب میشود. دکتر استیون برندج، یکی از دانشمندان دانشگاه پزشکی سن دیگو اعتقاد دارد سطوح بالایی از فلاونوئیدها، به ویژه آنتوسیانین، که دارای توانایی آنتی اکسیدانی میباشد، در این لوبیا پیدا میشود. اما بدون شک مهمترین ویژگی این لوبیا سطح بالای اسید فولیک و اسید چرب امگا 3 آن میباشد.
تسکین مشکلات گوارشی
لوبیا سیاه یک غذای عالی برای مبارزه با مشکلات گوارشی محسوب میشود چرا که این ماده دارای سطح قابل توجهای از فیبر و پروتئین میباشد. پروتئین و فیبر به حرکت غذا در لولههای گوارشی کمک میکنند. این موضوع میتواند به جلوگیری از یبوست، یکی از رایجترین بیماریهای گوارشی منجر شود. یکی دیگر از دلایلی که باعث میشود هضم این لوبیا نسبت به نمونههای مشابه، راحتتر صورت بگیرد، اندازه کوچکتر آنها میباشد.
منبع: آسان طب