آموزش گام به گام پرورش درخت بونسای در خانه
هر زمان که مردم کلمهی بونسای را میشنوند، فقط در ذهنشان به این فکر میکنند که یک درخت کوچک در گلدان کوچکی کاشته شده اما در واقع درخت بونسای با فرهنگ آسیایی ارتباط دارد. با این حال هر کسی که با علم کاشت درخت بونسای آشناست میداند که کاشت بونسای فراتر از یک درخت کوچک در یک گلدان کوچک است. درخت بونسای یا وارسان یا درخت ریزههای ژاپنی یک نوع از درختان کاج است، فرهنگستان زبان فارسی برای این گیاه نام دارسان را انتخاب کرده و بر خلاف تفکر عموم اصالتا از ژاپن نیامده، این گیاه از چین به ژاپن آورده شده است و در ژاپن کاشت این گیاه تبدیل به یک هنر شد. خصوصیات این نوع درخت را با هم بررسی خواهیم کرد.
توضیحات بیشتر در ادامه مطلب
صبر و تحمل لازمهی پرورش درخت بونسای
پرورش این گیاه یک راه برای یاد گرفتن صبر و تحمل میباشد، درست است که درخت بن سای در ابتدای نام خود کلمهی درخت را به یدک میکشد اما در واقعیت ارتفاع این درخت با هرس کردن مناسب در 100 یا 200 سالگی از 30 تا 60 سانتیمتر میتواند فراتر نباشد گیاهی کوتاه قامت یا بهتر است اگر بخواهم برای توصیف این درخت کلمهای درست را بکار ببرم این یک درخت مینیاتوری است، خیلی از افرادی که به کاشت این نوع درخت روی آروردهاند خواستهی آنها نشان دادن مهارت و به رخ کشیدن تجربه بوده اما در حقیقت کاشت بونسای مدرسهی صبر، تحمل و شکیبایی است. اگر دوست دارید زود نتیجهی کار خود را ببینید این گیاه بدترین انتخاب برای شماست اما اگر دوست دارید سالها را صرف رشد یک اثر هنری کنید به شما تبریک میگوییم یک گزینهی بسیار مناسب را انتخاب کردهاید، کاشت این نوع درخت به زمان زیاد و پشتکار زیاد باغبان درخت نیاز دارد.
آبیاری درخت بونسای یک کار منظم
آب زیاد ریشههای این درخت را پوسیده میکند، ولی خاک درخت همیشه باید رطوبت داشته باشد، به گیاه آب بدهید نه به اندازهای که خاک خیس شود و آب بر روی سطح خاک باقی بماند. عواملی که برای آبیاری درخت بنسای نیاز به توجه شما دارد عبارتند از آب و هوای منطقهای که در آن زندگی میکنید، اندازهی گیاه، نوع درخت بونسای که اقدام به پرورش و کاشت آن نمودهاید و اینکه توجه به تغییرات فصل در اقلیم آب و هوایی که در محل زندگی شما وجود دارد.
منبع: آسان طب