بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

بررسی تاثیرات هورمون درمانی بر سرطان پروستات

يكشنبه, ۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۱۴ ق.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

هورمون درمانی همواره برای سرطان پروستات موثر نبوده و تومور می‌تواند مقاومت کند و گسترش یابد. دانشمندان بر این باورند که هورمون درمانی انجام شده در افراد مبتلا به سرطان پروستات می‌تواند تومورها را مقاوم و تهاجمی کند. سرطان پروستات در ناحیه پروستات ایجاد می‌شود، غده‌ای بین مثانه و آلت تناسلی مردان که در کنار رکتوم قرار دارد. سرطان هنگامی شروع می‌شود که سلول‌های پروستات از کنترل خارج می‌شوند و تومور را تشکیل می‌دهند، این مسئله بیشتر در مردان 65 سال به بالا ایجاد می‌شود، البته به ندرت در سنین پایین 43 سالگی ایجاد می‌گردد. در ایالات متحده آمریکا، سرطان پروستات شایعترین سرطان در مردان پس از سرطان پوست است. در این مقاله قصد داریم به بررسی تاثیر هورمون درمانی بر روی سرطان پروستات بپردازیم.

هورمون درمانی

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

ارائه اطلاعاتی در رابطه با هورمون درمانی

با اینکه سرطان پروستات می‌تواند جدی باشد اما اکثر مردان مبتلا به این مشکل قادر به تشخیص نیستند. در حالت کلی سرطان پروستات مقاوم‌تر از آن بوده که با تشخیص سریع و درمان زود همراه شود. عوامل زیادی می‌توانند بر روی چشم‌انداز این مشکل نقش داشته باشند. یکی از مواردی که موجب رشد تومور در سرطان پروستات می‌شود را می‌توان آندروژن هورمون جنسی مردانه دانست. هورمون درمانی به عنوان محروم بودن از آندروژن یا درمان با واسطه آن نیز شناخته می‌شود، عمدتا هدف از هورمون درمانی را می‌توان متوقف کردن رشد تومور با کاهش سطح آندروژن و همچنین مسدود کردن اثر آن روی سلول‌ها دانست. به عنوان مثال، هورمون درمانی می‌تواند برای کاهش تومورها قبل از پرتودرمانی یا برای درمان مردانی که در پرتودرمانی یا عمل جراحی رد شده‌اند، موثر باشد. هورمون درمانی ممکن است بتواند موفق هم باشد اما مواردی وجود دارند که موجب مقاومت تومور در برابر هرگونه درمانی می‌شود که حتی امکان گسترش و وسعت آن نیز وجود دارد، در هر صورت پزشکان باید تمام موارد را مدنظر داشته باشند تا بتوانند بهترین تصمیمات را برای درمان افراد اتخاذ نمایند، درمانی که کمترین آسیب ممکن را برای افراد مبتلا به سرطان پروستات به دنبال داشته باشد.

معرفی برخی داروها جهت متوقف ساختن آندروژن

هورمون درمانی

افراد مبتلا به سرطان پروستات می‌توانند از ضد آندروژن‌هایی مانند فلوتامید، Bicalutamide و نیلوتامید که روزانه به صورت قرص مصرف می‌شوند، استفاده کنند. انزالوتامید (Xtandi) و آپالوتامید (Erleada) نیز انواع جدیدی از ضد آندروژن‌ها هستند که برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی از مردان مبتلا به سرطان پروستات نیز از کورتیکواستروئید‌هایی مانند پردنیزون یا هیدروکورتیزون استفاده می‌کنند.

منبع: آسان طب

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی