آشنایی با خواص مهم چای بلوبری
بلوبری نوعی میوه است که از گیاهان واکسینیوم به دست میآید، این گیاهان به خانواده خلنگیان تعلق دارند. از دیگر نامهای بلوبری میتوان به مواردی مانند زغال اخته آبی، قاراگیله، سیاهگیله و قره قاط اشاره کرد. گیاه شناسان باور دارند که این میوهها بومی آمریکای شمالی هستند. جالب است بدانید که تا سال 1930 این میوه به اروپاییان و تا سال 1950 به آسیاییها عرضه نشده بوده است. یکی از مهمترین محصولاتی که با استفاده از این میوه تهیه میکنند، چای بلوبری است که بیشتر در کشورهای شرق آسیایی طرفدار دارد. ما در این مقاله سعی داریم شما را با برخی از مهمترین خواص چای بلوبری آشنا کنیم.
توضیحات بیشتر در ادامه مطلب
خواص چای بلوبری
این چای با استفاده از برگهای خشک شده این میوه و چند عدد بلوبری تهیه میشود و دارای خواص و فواید درمانی بسیاری است. در واقع مشاهدات نشان میدهد که مصرف چای بلوبری نسبت به میوهاش، تاثیرات به شدت بیشتری دارد. در سال 2014 آزمایشاتی دو مرحلهای بر روی این چای صورت گرفت که نتایج نشان میداد شما با مصرف این نوشیدنی میتوانید مواد مفید و باارزشی مانند آنتوسیانین ها، ترکیبات پلی فنل و سایر مواد مغذی، ویتامین A ،C ،B و K، پتاسیم، منگنز، روی و آهن را دریافت کنید. همچنین جالب است بدانید که ژاپنیها دریافتهاند برگهای این میوه حاوی فلاونوئیدها، رسوراترول و الاژیک اسید میباشد.
بهبود هضم
آمارها حاکی از این است که در 10 سال اخیر میزان ابتلا به بیماریهای گوارشی رشدی 15 درصدی داشته است. این آمار بالا ناشی از رفتارهای ناصحیح غذایی مانند استفاده بی رویه از غذاهای فراوری شده و فست فود میباشد. در چای بلوبری موادی وجود دارند که میتوانند به صورت مؤثری به افزایش دستگاه گوارشی در بدن شما کمک کنند. یکی از مهمترین آنتی اکسیدان های بلوبری اسید گالیک نام دارد که میتواند از التهاب در تمام نقاط بدن از جمله معده، جلوگیری کند. این چای همچنین با کمک به تعادل سطوح باکتری در روده، میتواند هضم را بهبود بخشیده و از ابتلا به مشکلات رایجی مانند گرفتگی و نفخ، و نشانههای یبوست و اسهال پیشگیری کند.
منبع: آسان طب