بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

بهبودی و سلامتی

سلامتی شما هدف ماست

رفع نشانه‌های آلرژی با داروی پرومتازین Promethazine

سه شنبه, ۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶ ق.ظ | Dr bahar | ۰ نظر

متاسفانه بسیاری از افراد با شنیدن اسم آلرژی و حساسیت به شدت ناراحت و آزرده خاطر می شوند زیرا خاطره ی تلخ آلرژی های فصلی و دایمی و آب ریزش بینی و عطسه های پی در پی در ذهن آن ها پدیدار می شود. تقریبا حدود نیمی از مردم جهان به نوعی از حساسیت های فصلی، تنفسی و غذایی رنج می برند و همین امر موجب استفاده ی این افراد از داروهای آنتی هیستامین و یا کورتون ها شده که باعث خواب آلودگی فرد و عدم تمرکز بر روی فعالیت های روزانه او می شود. داروی پرومتازین یکی از انواع داروهای ضد حساسیت و آلرژی می باشد که توسط پزشکان و برای درمان این نوع عوارض تجویز می شود، البته داروی پرومتازین کاربردهای دیگری نیز در علم پزشکی دارد که ما سعی کرده ایم در این مطلب به توضیح آن ها و عملکرد این دارو در درمان بیماری ها بپردازیم.

داروی پرومتازین

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

توضیح مشخصات کلی داروی پرومتازین

داروی پرومتازین (Promethazine) که با نام های مختصر و تجارتی Sominex ،Phenergan ،Avomine نیز در داروخانه ها و بازارهای آزاد دارو به فروش می رسد در دسته داروهای آنتی هیستامین و داروی ضد استفراغ قرار می گیرد. همانطور که در مقدمه نیز گفتیم داروی پرومتازین کاربردهای دیگری همچون درمان ناهنجاری های رفتاری ناشی از بیماری های روحی و روانی و درمان تهوع و استفراغ نیز دارد. به طور کلی و مختصر می توان کاربردهای این دارو را به شکل زیر شرح داد:

۱: داروی ضد حساسیت و آلرژی

۲: درمان رینیت و نشانه های حساسیت

۳: آرامبخش و خواب آور

۴: آرام بخش و تسکین دهنده ی دردهای قبل و بعد از عمل های جراحی

چگونگی عملکرد داروی پرومتازین

داروی پرومتازین

طبق تحقیقات انجام شده توسط سازمان دارویی کشور امریکا FDA این دارو به شکل کاملا غیر مستقیم در کاهش تحریک سیستم مشبک تنه ی مغزی موثر می باشد و با هیستامین های سلول ها در رقابت است تا اثر این عوامل را از بین ببرد و مانع بروز واکنش های آلرژیک شود. داروی پرومتازین دارای متابولیسم کبدی است و به سهولت در نوع خوراکی از طریق سیستم گوارشی جذب می شود. اثرات درمانی این دارو بعد از گذشت حدودا ۱ ساعت بعد از استفاده در بدن پدیدار می شوند و تا حدود ۸ الی ۱۶ ساعت بعد از قطع مصرف داروی پرومتازین نیز در بدن باقی می مانند.

منبع: آسان طب

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی