گل پامچال را با این روشها نگهداری و تکثیر کنید
متاسفانه در ذهن برخی از مردم این باور وجود دارد که گلهای فصلی ارزش خریداری شدن ندارند، چرا که به زودی طراوت و شادابی خودشان را از دست میدهند، شکوفههایشان زود میریزد و خشک میشوند. گل پامچال یکی از این گیاهان فصلی است که میتوان با دانستن نکاتی عمر آن را بیشتر کرد. برای انجام این امر باید نیازهای این گیاه را شناخت. در این مقاله قصد داریم تا به بررسی شرایط هرچه بهتر نگهداری گل پامچال بپردازیم.
آشنایی با گل پامچال
گونه های مختلفی از گل پامچال در مناطق سردسیری که رطوبت کافی دارند موجودند. گونه های پامچال الوان (پامچال هفت رنگ یا هفت قبا) و پامچال لرستانی (پامچال آرد آلود) تنها در ایران هستند. این گیاه چند ساله است و از نظر شکل و رنگ در گونه های مختلف دارای تنوع زیادی است. بعضی از گونه های این گل در نواحی کوهستانی و لابه لای صخره ها هستند، بعضی هم در مرداب و مناطق مرطوب جنگلی. گل پامچال به سرما مقاوم است و به عنوان گیاه گلدانی و حاشیه ای کاربرد دارد.
نور مورد نیاز
نور مستقیم می تواند سبب بروز آسیب در گیاه شود، به همین دلیل بهتر است که این گیاه را در معرض نور غیر مستقیم آفتاب قرار دهید مثلا پشت پنجره. هر چه قدر این گیاه از گرما دورتر باشد عمر و رشد بیشتری خواهد داشت.
تکثیر و افزایش
برای افزایش گل پامچال از دو روش تکثیر از طریق کاشت بذر و تکثیر از طیق بوته استفاده می شود. برای تکثیر از طریق کاشت بذر، می توانید بذر پامچال را، اوایل مهرماه در عمق 15 سانتی متری خاک و جعبه های مخصوص کاشت بذر بکارید، گیاه در این مدت باید تحت شرایط گلخانه ای نگهداری شود.
منبع: آسان طب