هورمون انسولین و چاقی چه ارتباطی با یکدیگر دارند
انسولین هورمونی است که توسط لوزالمعده تولید میشود و برای تاثیرگذاری کربوهیدرات و سوخت و ساز چربی مهم است. انسولین، گلوکز جذب شده در خون را به سمت ماهیچهها، کبد و چربی سوق میدهد. این یک فرایند مهم است تا از وجود انرژی لازم برای عملکردهای روزمره بدن مطمئن شویم و همچنین برای حفظ قند خون طبیعی نیز الزامی است. در این مقاله قصد داریم تا ارتباط هورمون انسولین و چاقی را بیان کنیم.
چه ارتباطی میان هورمون انسولین و چاقی است؟
در بدن یک فرد چاق گاهی سیگنالهای انسولین از بین می روند و بافت ها دیگر به فکر کنترل سطح قند خون نیستند، این می تواند منجر به ابتلا به بیماری دیابت نوع دو و سندروم متابولیک شود.
هورمون انسولین یک داروی رایج در درمان دیابت است. این دارو به خودی خود باعث اضافه وزن نمی شود، اما چاقی به عنوان یک عارضه جانبی میتواند در طی انسولین درمانی رخ دهد. هورمون انسولین در پایین آوردن قند خون بسیار خوب عمل می کند و در بعضی موارد افراد به دلیل عدم استفاده کافی بدن از آن قند خون بالایی دارند. پس وقتی شروع به دریافت هورمون انسولین می کنند، بدنشان به استفاده درست از قند می پردازد که بعضی اوقات می تواند باعث اضافه وزن شود.
انسولین چگونه باعث چاقی میشود؟
نکته ای که لازم است به آن اشاره نماییم این است که هر چه قند خونی که از مصرف مواد غذایی حاصل می شود بیشتر باشد، به همان اندازه ترشح هورمون انسولین هم بالا می رود.
منبع: آسان طب