جاودانگی انسانها در شرف تحقق و اختیاری شدن مرگ در آینده
جاودانگی و نامیرا شدن همیشه جزء مهمترین افسانههای هر عصر و دوره، در هر کشور و منطقهای بوده است و این رویای دیرینه همواره از روز نخست آفرینش بشر تاکنون همراه انسانها میباشد. شاید بیخبری از دنیای پس از مرگ مهمترین عاملی باشد که انسانها را بدین سو سوق داده است. در این مقاله قصد داریم سه نظریه در ارتباط با جاودانگی انسان در آینده را نقل کنیم که میتواند برایتان جالب باشد.
در سال 2045 مرگ امری اختیاری و پیری قابل اجتناب میشود
دو نفر از محققین اخیرا اذعان کردند که در سال 2045 مرگ برای انسان یک امر اختیاری است و همچنین در دهه های بعدی پیری به عنوان یک مریضی قابل درمان خواهد بود و ما تنها بویسله اتفاقات خواهیم مرد و نه به طور طبیعی و جاودانگی انسان به وقوع میپیوندد. مهندس لوئیس کوردیرو و توسعه دهنده سیستم عامل های سیمبین «دیوید وود» در روز ارائه کتابش «مرگ مرگ» در بارسلونا از احتمال علمی جاودانگی و دوباره جوان شدن انسان حمایت کردند.
طبق گفته دانشمندان در آینده ما بوسیله اتفاقات و نه به طور طبیعی خواهیم مرد. در همین حال این موضوع را به جدیت ملاحظه می کنیم که در آن زمان پزشکان، پیر شدن را به عنوان یک مریضی قلمداد می کنند و قادرند به طور آشکار به بررسی آن بپردازند. ریاضیدان درس خوانده کمبریج دیوید وود در مراسم ارائه کتابش توضیح داده است که با کمک پیشرفت های اخیر بخصوص در نانو تکنولوژی این مهم، دست یافتنی است.
یک نظریه دیگر
یکی دیگر از آینده پژوهان به نام لان پیرسون نیز اینطور پیش بینی می کند که تا سال 2050 انسان ها می توانند از محدودیت های فیزیکی خود خارج شوند و احتمال این وجود دارد که با تغییر ساختار سلولی و برعکس کردن روند پیری سلول ها، مهندسی ژنتیک امید به زندگی انسان ها را بیش از پیش کند.
منبع: آسان طب