انواع کاشت ناخن و 14 شیوه زیباسازی ناخنها
روشهای زیباسازی ناخنها پس از مراحل کلاسیک مانیکور و پدیکور، به انواع کاشت ناخن محدود شده که دارای قابلیت هایی مختلف در ایجاد زیبایی در ناخنها میباشند و هر یک از این روشها به فراخور مواد و وسایل به کار رفته در آنها میتوانند تضمین کننده نوع و حالت خاصی از زیبایی در این ناحیه باشند. در این مقاله به بررسی و بازگو کردن مراحل مختلف در هر یک از این روشها خواهیم پرداخت.

انواع کاشت ناخن بر چند بخش است؟
در حالت کلاسیک دو نوع اصلی از انواع کاشت ناخن تعریف شده که بقیه روش های متنوع آن، از همین دو روش ابتدایی مشتق شده و حالاتی گوناگون و همچنین دوامی متغیر را در زیبایی و استحکام ناخن ها ایجاد می نمایند. شیوه قلم گذاری و پخش مواد در این روش ها از یکدیگر متفاوت بوده و در بسیاری از موارد می توان با اضافه نمودن انواع زیورآلات مخصوص ناخن، شاخه های جدیدی از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد. این دو نوع اصل کاری، به این ترتیب تعریف می شوند:
- کاشت ناخن با مواد پودری
- کاشت ناخن با مواد ژله ای
در این دو دسته کلاسیک، با استفاده از مواد مذکور می توان 14 نوع جدید از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد که به شرح زیر می باشند:
- کاشت ناخن پودری
- کاشت ناخن ژله ای
- کاشت ناخن قالبی یا دوآل
- کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
- کاشت ناخن اکلیلی
- کاشت ناخن آکواریوم
- کاشت ناخن دیپینگ
- لمینیت ناخن یا لاک جلیش ( ژلیش )
- کاشت ناخن سیلک
- کاشت ناخن میکس
- کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی
- کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت
- کاشت ناخن مرمریت
- کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری
1. شیوه معروف و محبوب کاشت ناخن پودری

در این روش که از معروف ترین انواع کاشت ناخن می باشد، به وسیله پودر اکریلیک (با رنگهای تعریف شده) و لیکوئید به ساخت لایه ای محکم از ترکیب این دو ماده پرداخته شده و به وسیله پرایمر در زیر سازی ناخن و سوهان کشی های مختلف در سطح کاشته شده می توان استحکام و همچنین فرم زیبای ناخن ها را تضمین نمود. کاشت ناخن پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت ناخن بوده و استحکام بالایی در اثر ضربات از خود نشان می دهد. مدرن ترین شیوه کاشت ناخن پودری، گریم ناخن می باشد که صدف ناخن را کشیده تر و خط لبخند را در ظاهر ناخن ها زیباتر می نماید.
منبع: آسان طب